top of page

Acerca de

Three French Bullgod Puppies

Junior termelésirányító

Junior termelésirányítóként megismerheted a termelés minden területét, emellett közvetlen munkakapcsolatban leszel a  különböző társosztályokkal, mivel a munkádnak az üzletre gyakorolt hatásával is foglalkoznod kell. 


A szakmai tudás megszerzése mellett támogatjuk a fejlődésedet, épp ezért a munkakör során egy frissdiplomás programhoz csatlakozol, miközben a különböző, általad betöltött termelési pozíciókon keresztül fokozatosan válsz a következő nemzedék vezetőjévé.

Mit fogsz csinálni?

Ezen időszak alatt lehetőséged lesz arra, hogy minél több és hasznos képességre tegyél szert a termelés világában. Emellett pedig könnyen elképzelhető, hogy egy 20 fős csapat vezetése lesz a feladatod. 
 

A program során lehetőséged nyílik arra, hogy mélységében megismerd, hogyan működik egy széles termékskálát előállító gyár, hogy elmélyítsd tudásodat a gyártó környezetben elvárt munka- és egészségvédelemmel kapcsolatban, valamint, hogy erős műszaki, funkcionális és vezetői képességekre tegyél szert. 

Milyen támogatásra számíthatsz?

Rengeteg lehetőséged lesz a saját fejlődésedet és karrieredet formálni. Ha valamely műszaki képességedet szeretnéd fejleszteni, vagy új vezetői képességeket szeretnél elsajátítani, megteheted. Végzettségedtől függetlenül azonban minden támogatást meg fogsz kapni a legjobb vezetőinktől, mentorainktól és pártfogóinktól.

Tényleg neked való?

Téged keresünk, ha felsőfokú végzettséggel és maximum két éves gyakorlattal rendelkezel, jól beszélsz angolul és magyarul, szívesen bővíted tudásod és tenni szeretnél szakmai fejlődésedért, emellett pedig érdekel a termelés világa.

A munkavégzés helye: Csongrád-Bokros, Csongrád megye, a Mars Europe legjobb kisállateledel gyárában.

Küldd el magyar és/vagy angol nyelvű önéletrajzodat a gombra kattintva:

bottom of page