Acerca de

Three French Bullgod Puppies

Termelési gyakornok

A Marsnál nagy hangsúlyt fektetünk a mérnöki munkára. Nem meglepő, hiszen a mérnököknek köszönhetjük az üzleti világban elfoglalt pozíciónkat. Igazi, globális méretű óriáscég lettünk. Ezért úgy gondoljuk, hogy egyik mérnökünkként Téged is bevonunk a gyárunk működésébe, rögtön az első pillanattól.

A Supply Development Program során megismerheted a termelés minden területét, emellett közvetlen munkakapcsolatban leszel a különböző társosztályokkal, mivel a munkádnak az üzletre gyakorolt hatásával is foglalkoznod kell. A jövődre gyakorolt hatását tekintve egy frissdiplomás programhoz csatlakozol, miközben a különböző, általad betöltött termelési pozíciókon keresztül fokozatosan válsz a következő nemzedék vezetőjévé.

Mit fogsz csinálni?

A program során lehetőséged lesz arra, hogy minél több és hasznos képességre tegyél szert a termelés világában. Emellett pedig könnyen elképzelhető, hogy egy 20 fős csapat vezetése lesz a feladatod. Lehetőséged nyílik arra, hogy mélységében megismerd, hogyan működik egy széles termékskálát előállító üzem, hogy elmélyítsd tudásodat a gyártó környezetben elvárt munka- és egészségvédelemmel kapcsolatban, valamint, hogy erős műszaki, funkcionális és vezetői képességekre tegyél szert.

Milyen támogatásra számíthatsz?

Rengeteg lehetőséged lesz a saját fejlődésedet és karrieredet formálni. Ha valamely műszaki képességedet szeretnéd fejleszteni, vagy új vezetői képességeket szeretnél elsajátítani, megteheted. Végzettségedtől függetlenül azonban minden támogatást meg fogsz kapni a legjobb vezetőinktől, mentorainktól és pártfogóinktól.

Tényleg neked való?

Téged keresünk, ha mérnöki végzettséggel és maximum két éves gyakorlattal rendelkezel, jól beszélsz angolul és magyarul, szívesen bővíted tudásod és tenni szeretnél szakmai fejlődésedért.

A munkavégzés helye: Csongrád-Bokros, Csongrád megye, a Mars Europe legjobb kisállateledel gyárában.

Küldd el magyar és/vagy angol nyelvű önéletrajzodat a gombra kattintva: