top of page

Rólunk

Mars Csongrád-Bokros gyár látkép.jpg

A Mars vállalatról

A Mars egy családi vállalkozás, melynek több mint egy évszázados tapasztalata van különböző termékek előállításában, a vásárlók és házi kedvenceik számára egyaránt. A csaknem 35 milliárd dolláros tőkével rendelkező, globális vállalat olyan világszerte ismert és kedvelt termékeket gyárt, mint az M&M’s®, a SNICKERS®, a TWIX®, a MILKY WAY®, a DOVE®, a PEDIGREE®, a ROYAL CANIN®, a WHISKAS®, az EXTRA®, az ORBIT®, a 5™, a SKITTLES®, az UNCLE BEN’S®, a MARS DRINKS és a COCOAVIA®. Ezen kívül a Mars állategészségügyi szolgáltatásokat is nyújt, ilyenek például a BANFIELD® állatkórházak, a Blue Pearl®, VCA® és a Pet Partners™.  A virginiai McLeanben található központ mellett a vállalat több mint 80 országban van jelen. A Mars Öt Alapelve – Minőség, Felelősség, Kölcsönösség, Hatékonyság és Szabadság – több mint 100 000 munkatársat inspirál mindennap az értékteremtésre és a növekedésre, amelyre igazán büszkék lehetnek. További információért látogasson el a www.mars.hu oldalra. Csatlakozzon hozzánk Facebookon, Twitteren, LinkedInen, Instagramon és YouTube-on.

A Mars Petcare-ről

A Mars Petcare egy sokszínű és folyamatosan bővülő vállalkozás, amely több mint 50 országban 75.000 munkatársat foglalkoztat, akik mindannyian elkötelezettek amellett, hogy egy jobb világot teremtsenek a kisállatoknak. Közös cél, hogy a világon lévő kisállatok közel felének biztosítanak színvonalas egészségügyi szolgáltatást és minőségi táplálékot. Több mint 75 éves tapasztalatával a Mars Petcare közel 50 márkából álló, irigylésre méltó termékportfóliót alakított ki, amelyhez többek között a PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYALCANIN®, NUTRO®, GREENIES®, SHEBA®, CESAR®, IAMS® és EUKANUBA® vezető globális állateledel márkák tartoznak. 

A Mars Petcare emellett a világ legnagyobb állategészségügyi szolgáltatója is, több mint 2.000 állatkórházból álló hálózatán keresztül, amelyhez a BANFIELD®, BLUE PEARL®, PET PARTNERS® és VCA® állatkórházak is tartoznak. A vállalathoz tartozik továbbá a WISDOM HEALTH, a kutyák számára szabadalmaztatott genetikai technológiai tesztelés, a WHISTLE® GPS kutyakövető, valamint a Leap Accelerator és a Companion Fund startupok, amelyek a legújabb innovációkkal gazdagítják a kisállatszolgáltatások piacát. A vállalat különböző programok segítségével hozza közelebb az élvonalba tartozó innovációt és technológiai újdonságokat a kisállatok, a tulajdonosok és az állatorvosok számára. A Mars vállalatcsalád tagjaként kiváltságos helyzetben vagyunk: szabadon eldönthetjük, mi az, amiért dolgozni szeretnénk - és mi úgy döntöttünk, hogy egy jobb világért dolgozunk a kisállatok számára.
 

Great Place to Work – Factory – Birstall Factory11.jpg
bottom of page